Realitzadori Productor Audiovisual

Clients

Our Appreciated Clients

We Love our Clients, And They Love Us

“Vem contactar amb l´Artur perquè voliem fer un spot per fer difussió a les xarxes socials del conte solidari “No vull ser un heroi”. Li vem explicar la nostra idea i amb gran encert vem tenir el treball que teniem al cap.
Volem destacar la gran predisposició en acceptar el projecte i la rapidesa amb la que l´Artur va fer la feina, doncs el temps per fer-ho era molt just i quadrar-ho per tenir-ho a temps va ser gràcies a la seva professionalitat. Moltes gràcies per la feina feta, el resultat va ser Excel.lent “.

Lluís Sanromà. President Mua Solidaris

“L’Artur col·labora amb nosaltres des de l’inici de la creació de la FACC.
És molt bon professional i en tots els projectes que hem portat a terme sempre ha cuidat tots els detalls, aportant noves idees amb una gran proactivitat.”

Belén Latorre. Directora de la Federació Antigues Caixes Catalanes

“L’Artur Alvarez és un excelent professional, empàtic, creatiu i que transmet bon rotllo i puc dir que tant en la gravació de vídeos com en la postproducció aporta un valor extra, que li dona la llarga experiència en la seva professió.
Els seus consells a l’hora de preparar un vídeo, la creació del story board, la tria d’enclavaments, etc. aporta aquell plus de valor afegit que sempre el fa destacar en positiu.
Jo he col.laborat amb l’Artur al llarg dels anys i estic molt content de recomanar-lo en els meus assessoraments professionals ja que sempre et fa quedar bé.”

Santi Rius. Assessor de màrqueting digital de la Cecot i director Creat360

Recent Posts

PRESENTACIÓ DE TERRASSA, CIUTAT, VIDA I PERSONES.

Gala de presentació de TERRASSA, CIUTAT, VIDA I PERSONES al Teatre Principal de Terrassa from TV Artur on Vimeo. Gala de presentació del Teatre Principal de Terrassa del llibre TERRASSA, CIUTAT, VIDA I PERSONES

GRADUACIÓ EUIT 2019

Acte de graduació dels estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa.

19è PREMI BBVA DE TEATRE

Dilluns 13 de maig del 2019 va tenir lloc a L’Atlàntida de Vic l’acte de lliurament del 19è Premi BBVA de Teatre on es va donar a conèixer l’obra guanyadora d’entre les 4 obres finalistes de l’edició d’enguany.